Tarieven

Van Vida Coaching Breda

Wat kost deze investering in jezelf?

Uitgangspunt is een traject van 3 afspraken in plannen om de verandering in gang te zetten. Soms is meer nodig, altijd in overleg.
Bij de Bevallingsverwerking is dit inclusief 1 afspraak voor het kind (met moeder) om het kindje thuis ook te begeleiden in de verandering.

Kind & Jeugd​

475,- incl. BTW
3 afspraken tot 16 jaar​
Incl. thuisopdrachten en voorbereiding hiervan​

Volwassenen traject & Moeder Kind traject

725.00 incl. BTW
Losse afspraak alleen mogelijk na traject - € 235,-

Bevallingsverwerking & Hechtingstraject

725.00incl. BTW
3 afspraken

Betalingen: factuur per mail en voor het traject uit.

Vida Coaching is niet aangesloten bij de Zorgverzekeraar, geen vergoeding mogelijk.

Werkwijze - Intake

Wanneer je je meldt via de website volgt altijd een telefonisch intakegesprek.                                                                In de eerste afspraak volgt een uitgebreide intake, het is belangrijk alle informatie goed en helder te bespreken met elkaar. Op deze manier kan ik de sessie zo goed mogelijk afstemmen.
Tijdens de eerste afspraak zal ik je kennis laten maken met wat korte oefeningen, die vaak direct verandering geven of leiden tot meer verhelderend inzicht. Patronen komen aan het licht.
De opvolgende afspraken zullen hypnose sessies zijn en deze zijn erop gericht de patronen te doorbreken en meer verandering te maken.

Na de intake zullen er altijd minimaal 2 vervolgafspraken ingepland worden.
Houdt er rekening mee dat de verandering in de dagen navolgend van de behandeling zichtbaar gaan worden.  Na 3 afspraken kijken we samen of er meer nodig is, soms geef ik dit op voorhand al aan, altijd in overleg.

Er zijn vaak ook tools voor thuis ter ondersteuning van de afspraken, zowel voor volwassenen als de kinderen.

De sessies vinden plaats in de praktijk aan de Teteringsedijk 295B, 4817 ME te Breda. Ik heb flexibele werktijden, maandag tm donderdag.

Er is een wachttijd van meestal een maand, houdt hier rekening mee.

Mijn collega’s werken allemaal op dezelfde manier. Intakes komen bij Annet binnen, zij doet de telefoongesprekken en schat in bij welke collega jij terecht kan. De desbetreffende collega neemt dan contact met jou op om de data in te plannen. Zij is ook verantwoordelijk voor de inhoud van het proces.

Reviews