Tarieven

Van Vida Coaching Breda

Wat kost deze investering in jezelf?

Uitgangspunt is een traject van 3 afspraken in plannen om de verandering in te zetten.
Bij de Bevallingsverwerking is dit inclusief ondersteuning voor het om het kindje thuis ook te begeleiden in de verandering.          Soms is er meer nodig, dit gaat altijd in overleg en wordt samen afgestemd. De tarieven gelden voor alle coaches, de tarieven zijn gelijk, alle coaches werken allemaal volgens de visie van Vida Coaching en zijn hier uitgebreid in meegenomen. Tarieven voor kinderen of jongeren specifiek, worden in de aanvraag besproken.

Kind & Jeugd​

Afspraken en tarieven altijd in overleg, tot 16 jaar
Incl. thuisopdrachten en voorbereiding hiervan​

Volwassenen traject & Moeder Kind traject

775.00 incl. BTW
Losse afspraak alleen mogelijk na traject - € 249,-
Meest gekozen pakket

Hechtingstraject

775.00 incl. BTW
3 afspraken, intakegesprek, hechtingssessie, evaluatie en versterking. Soms nog een losse persoonlijke sessie nodig, in overleg

Betalingen: factuur per mail en voor het traject uit.

Vida Coaching is niet aangesloten bij de Zorgverzekeraar, geen vergoeding mogelijk.

Werkwijze - Intake

Wanneer je je meldt via de website volgt altijd een telefonisch intakegesprek. De intakegesprekken worden gedaan door Annet en Marlies. Na het intakegesprek schatten wij in bij welke coach jij het beste past en bij wie er plaats is in de agenda. De coach bij wie jij bent ingedeeld belt jou om daadwerkelijk de afspraken in te plannen                                                                                                                   In de eerste afspraak volgt een uitgebreide intake, het is belangrijk alle informatie goed en helder te bespreken met elkaar.          Tijdens de eerste afspraak zal ik je kennis laten maken met wat korte oefeningen, die vaak direct verandering geven of leiden tot meer verhelderend inzicht en ruimte. Patronen komen aan het licht.
De opvolgende afspraken zullen hypnose sessies zijn en deze zijn erop gericht de patronen te doorbreken en meer verandering te maken.

Na de intake zullen er altijd minimaal 2 vervolgafspraken ingepland worden.
Houdt er rekening mee dat de verandering in de dagen navolgend van de behandeling zichtbaar gaan worden.                                        Na 3 afspraken kijken we samen of er meer nodig is, soms geef ik dit op voorhand al aan, altijd in overleg.

Er zijn vaak ook tools voor thuis ter ondersteuning van de afspraken, zowel voor volwassenen als de kinderen.

De sessies vinden plaats in de praktijk aan de Teteringsedijk 295B, 4817 ME te Breda of online via Zoom.

Er is een wachttijd,houdt rekening met 2-4 weken, afhankelijk van de coach.

Mijn collega’s en ik werken allemaal op dezelfde manier. Ieder is verantwoordelijk voor eigen cliënten,  de inhoud van het proces en de manier van verandering maken. Iedere collega werkt met ouder-kind  trajecten, maar hebben ook hun eigen specialisatie. Hierin wordt natuurlijk rekening gehouden met plaatsing.

Reviews