Tarieven

Van Vida Coaching Breda

Wat kost deze investering in jezelf?

Uitgangspunt is een traject van 3 afspraken in plannen om de verandering in gang te zetten. Soms is meer nodig, altijd in overleg.
Bij de Bevallingsverwerking is dit inclusief 1 afspraak voor het kind (met moeder) om het kindje thuis ook te begeleiden in de verandering.

Kind & Jeugd​

425,- incl. BTW
3 afspraken tot 16 jaar​
Incl. thuisopdrachten en voorbereiding hiervan​

Volwassenen traject​

650,- incl. BTW
Losse afspraak alleen mogelijk na traject - € 195,-​

Bevallingsverwerking & Hechtingstraject

650,- incl. BTW
3 afspraken
Betalingen: factuur per mail, eventueel betaallink in What’s App. Trajecten dienen direct na de intake betaald te worden online trajecten vooruit.

Werkwijze - Intake

In de eerste afspraak volgt een uitgebreide intake, het is belangrijk alle informatie goed en helder te bespreken met elkaar.
Op deze manier kan ik de interventie zo goed mogelijk afstemmen.
Tijdens de intake zal ik je kennis laten maken met wat korte oefeningen. Voor hypnotherapie laat ik je kennismaken met hypnose.
De opvolgende afspraken zullen hypnose sessies zijn.

Na de intake zullen er altijd minimaal 2 vervolgafspraken ingepland worden.
Houdt er rekening mee dat de verandering in de dagen navolgend van de behandeling zichtbaar gaan worden. Na 3 afspraken kijken we samen of er meer nodig is, altijd in overleg.

Bij kinderen en jongeren zijn er vaak ook tools voor thuis ter ondersteuning van de afspraken.

De sessies vinden plaats in het pand bij Beleefrijk, Bastionstraat 13, bel 5, 4817 LD te Breda. Ik heb flexibele werktijden, ma tm donderdag, eventueel ook tussen 18.00&20.00

Reviews