Over ons

Wie zijn wij?

Annet Gebbe

Ik ben Annet Gebbe, getrouwd en moeder van 2 pubers.
Al sinds mijn studie woon ik in Breda en ik vind het een heerlijke bourgondische stad!
Ik heb 15 jaar gewerkt in de Pedagogische opvang en Jeugdhulpverlening met kinderen en
hun ouders. De NLP Life Coach opleiding heb ik afgerond, de Hypnotherapie opleiding HIN, een opleiding voor het Hypnose Hechtingstraject en Kinderhypnose. Een mooie basis voor mijn praktijk!

Het voelt alsof alles bij elkaar komt voor mij, mijn studie, mijn eigen ervaringen en zoektochten, mijn passie voor gedrag, werken met kinderen en hun ouders, waarin ook persoonlijke trajecten langs komen.
Wat vooral belangrijk voor me is, dat ieder persoon zijn eigen proces heeft en ik daar als therapeut op afstem. Maar ook dat de veranderingen die moeders maken, direct terug te zien zij in de kinderen.

De veranderingen blijven me steeds weer verrassen en verbazen, het werken met het onbewuste is nooit saai, creatief en leidt tot prachtige resultaten!

Verandering hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Ik houd van een nuchtere en eerlijke benadering met een vleug humor voor groot en klein.

Marlies

Ik ben Marlies, moeder van een dochter van 6. Samen wonen wij in Geertruidenberg. Door mijn eigen ervaringen ben ik in aanraking gekomen met Hypnotherapie. Een langdurige en hardnekkige depressie, met medicijnen, angst en paniek, vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie als gevolg. Oftewel; het hele pakket en lange moeizame hulpverlening.

Ik las een stuk van een beginnend hypnotherapeut en herkende mezelf in dit verhaal en ik ging in behandeling. Ik loste deel voor deel alles op, zowel mijn gedrag als mijn lichamelijke klachten. Geen depressie meer, geen medicatie, geen vermoeidheid of pijn.. Ik was verbaasd en geheeld door de kracht van Hypnose!

Als je die kracht ontdekt is een opleiding een logisch gevolg, daar leerde ik ook Annet kennen. Na de opleiding heb ik nog een aantal trainingen gevolgd en mij gespecialiseerd op het gebied van angsten en fobieën, gewichtsverlies en lichamelijke klachten.                         

Ik doorzie snel wat jouw probleem echt is en weet feilloos met jou aan de oplossing te werken. 

Carine

Maak kennis met Carine

Renee

Maak kennis met Renee