Over ons

Wie zijn wij?

Annet

Ik ben Annet, getrouwd en moeder van 2 pubers.
Al sinds mijn studie woon ik in Breda en ik vind het een heerlijke bourgondische stad!
Ik heb 15 jaar gewerkt in de Pedagogische opvang en Jeugdhulpverlening met kinderen en
hun ouders. De NLP Life Coach opleiding heb ik afgerond, de Hypnotherapie opleiding HIN, een opleiding voor het Hypnose Hechtingstraject en Kinderhypnose. Een mooie basis voor mijn live en online praktijk!

Het voelt alsof alles bij elkaar komt voor mij, mijn studie, mijn eigen ervaringen en zoektochten, mijn passie voor gedrag, werken met kinderen en hun ouders, waarin ook persoonlijke trajecten langs komen.
Wat vooral belangrijk voor me is, dat ieder persoon zijn eigen proces heeft en ik daar als therapeut op afstem. Maar ook dat de veranderingen die moeders maken, direct terug te zien zijn in de kinderen.

De veranderingen blijven me steeds bijzonder en blijven me verbazen, het werken met het onbewuste is nooit saai, creatief en leidt tot prachtige resultaten!

Verandering hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Ik houd van een nuchtere en eerlijke benadering met een vleug humor voor groot en klein.

Inmiddels heb ik mijn team zorgvuldig uitgebreid met leuke, lieve collega’s. We zijn allemaal goed opgeleid, zijn dol op hypnose en mooie veranderingen, we vullen elkaar aan en hebben ook ieder eigen specialisaties. En ik heb veel vertrouwen in mijn collega’s en dat hebben zij zeker bewezen.

Het team

Wil je meer lezen over het team? Klik dan op de foto om een teamlid te leren kennen.

Marlies

Carine​

Renee

Gonneke

Ramona

Lisan

Jeroen

Ilona

Marlies

Ik ben Marlies, moeder van een dochter van 6. Samen wonen wij in Geertruidenberg. Door mijn eigen ervaringen ben ik in aanraking gekomen met Hypnotherapie. Een langdurige en hardnekkige depressie, met medicijnen, angst en paniek, vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie als gevolg. Oftewel; het hele pakket en lange moeizame hulpverlening.

Ik las een stuk van een beginnend hypnotherapeut en herkende mezelf in dit verhaal en ik ging in behandeling. Ik loste deel voor deel alles op, zowel mijn gedrag als mijn lichamelijke klachten. Geen depressie meer, geen medicatie, geen vermoeidheid of pijn.. Ik was verbaasd, want heb op hele andere vlakken gevoel en ervaringen geheeld door de kracht van Hypnose! Daarmee verdwenen mijn klachten stuk voor stuk, het was niet altijd makkelijk, maar het meest waardevolle wat ik mezelf gegeven heb.

Als je die kracht ontdekt is een opleiding een logisch gevolg, daar leerde ik ook Annet kennen. Na de opleiding heb ik nog een aantal trainingen gevolgd en mij gespecialiseerd op het gebied van angsten en fobieën, gewichtsverlies en lichamelijke klachten.         

Ik doorzie snel wat jouw probleem echt is en weet feilloos met jou aan de oplossing te werken. 

Carine

Mijn naam is Carine, ik ben hypnotherapeut en vitaliteitscoach. Met mijn vriend en 2 dochters woon ik in Beek en Donk, ik werk live en online. Ik heb de overstap gemaakt uit het bedrijfsleven. Ik heb altijd een uitzonderlijke interesse gehad in gezondheid en de drijfveren van mensen. Ik besloot mijn hart te volgen hierin en inmiddels ben ik volwaardig coach en kan ik mijn passie uitvoeren.                                                                   

Wat voor mij belangrijk is dat ik met de persoon als geheel werk, gedachten, gedrag en bijbehorend gevoel wat onbewust in je leven is ontstaan. Het is altijd bijzonder om te zien waar mensen toe in staat zijn wanneer zij echt de verandering maken die zij voor ogen hebben.

Het werken met moeder en kind is een specialisatie van mij en doe ik met veel liefde en plezier. Maar ook zaken als burn-out klachten en angsten zijn mij bekend en kan ik combineren met vitaliteitscoaching.  Ik begeleid je met de combinatie van Hypnotherapie en Vitaliteitscoaching, zo kun jij jouw probleem makkelijk loslaten, kom je weer in jouw kracht en krijg je de regie terug over jouw leven.

Renee

Mijn naam is Renee en samen met mijn man en drie dochters woon ik in Goirle. Mijn eigen gevoeligheid is de aanleiding geweest tot mijn ontwikkeling. Hierdoor ben ik mijn gevoeligheid en intuïtie steeds meer als kracht gaan inzetten. Ik ontdekte al snel de liefde voor het werken met ouders en kinderen, ik heb ook jaren gewerkt in de jeugdhulpverlening in complexe gezinnen.                                                         

Mijn specialisatie is werken met (hoog) gevoelige ouders en kinderen, maar ook ADHD, autisme, hoogbegaafdheid of trauma.

De opleidingen binnen hypnose hebben mijn visie en werkwijze hierin aangepast en het is bijzonder om te zien hoe deze technieken in zeer korte tijd verandering maken. Het brengt patronen en mechanismen aan het licht die in gesprekken verborgen blijven. Als coach doorzie het hele plaatje en kom jij snel terug bij jouw eigen kern, kracht en kwaliteit. Het werken met hypnose past volledig bij mijn persoonlijkheid, creativiteit en interactie, want het is steeds weer vernieuwend.

Gonneke

Ik ben Gonneke en ik woon samen met mijn vriend, dochtertje en zoontje in Lithoijen, nabij Oss.

Voordat ik moeder werd had ik veel aan mezelf gewerkt en had ik eindelijk het gevoel dat ík de regie over mijn leven had.

Totdat ik moeder werd. Mijn leven stond op z’n kop. Ik wilde het voor iedereen goed doen en cijferde mezelf helemaal weg.

Tel daarbij een traumatische kraamperiode én een huilbaby bovenop en je snapt.. ik raakte overbelast.

 

Op Instagram zag ik een berichtje van Annet en ik melde mezelf aan voor een traject.

Na één sessie voelde ik mij weer mezelf. Na drie sessies was de overbelasting weg, sliepen onze kinderen door en was er weer ruimte voor mezelf.

Ik stopte met mijn marketingbedrijf, want ik wist: hypnotherapie is mijn pad.

Het blijft wonderlijk om te zien hoeveel er kan veranderen in slechts drie sessies en hoe moeiteloos het gedrag van kinderen verandert door enkel en alleen met de moeder te werken.

Mijn missie is om moeders te laten ervaren dat het moederschap licht kan zijn als je alle ballast, onbewuste overtuigingen, verwachtingen en goedbedoelde adviezen loslaat.

Dat er ruimte ontstaat om jouw pad te bewandelen, zodat dat je kan gaan voorleven i.p.v. overleven.

Ramona

Ik werk sinds 2005 in het speciaal onderwijs, eerst met de jongere kinderen (basisschoolleeftijd) en sinds 2008 in voortgezet speciaal onderwijs. Momenteel werk ik daar nog 3 dagen in de week. Dagelijks heb ik daar te maken met problematiek omtrent gedrag en ontwikkeling en voer ik veel coachgesprekken.

Vanwege de drive om meer te doen dan alleen het onderwijs, heb ik de opleiding tot kindercoach gevolgd en ben ik gestart met mijn eigen praktijk en ik ben aangesloten bij Vida Coaching. Na het volgen van de opleiding bij Next Generation Kids en ik voelde meteen: DIT IS HET! En dit is het ook zeker, ik kan er geen genoeg van krijgen! Het werken met de moeders (en kinderen) vind ik fantastisch!
Bij Vida Coaching zit ik dan ook helemaal op mijn plek.

Lisan

Ik ben Lisan en ik woon samen met mijn man en zoontje van bijna twee in Utrecht. Na jaren als therapeut in de kind- en jeugd psychiatrie te hebben gewerkt begon het te knagen. Het waren lange trajecten, we werkten vooral cognitief en ik ging steeds meer twijfelen over de vorm. Ik schoolde mij om tot hypnotherapeut en ruilde maandenlange therapiesessies in voor kortdurende effectieve sessies met kinderen doordat ik in een veel diepere laag ging werken.

Toen ik moeder werd en om mij heen steeds meer vrouwen moeder zag worden werd mijn missie duidelijk. Het versterken van moeders, de basis van een kind.

Je kind maakt je kracht zichtbaar, maar ook wat je nog te onderzoeken en verwerken hebt. Ik wil jou graag ondersteunen in dit steeds evoluerende proces. Jezelf transformeren tot bewust mens en ouder is het grootste geschenk wat jij jezelf en je kind kunt geven.

Jeroen

Ik stond nooit stil. Vergeleek mezelf altijd met anderen en moest bewijzen dat ik kon bereiken wat anderen konden bereiken. De lat steeds hoger leggen voor mijzelf. Studeren was niet mijn sterkste kant. Maar wat ik wel kon, was in de praktijk dingen snel oppakken. Vijfentwintig jaar lang werkte ik in de Retail. Begonnen als weekendhulp en opgewerkt tot regiomanager van een grote winkelketen, met meerdere filialen onder me.

Voor de buitenwereld was ik succesvol, maar voor mijzelf voelde dat echter niet zo. Ik stond daar niet echt bij stil. Doel behaald en door! Successen niet vieren, maar de lat weer een stukje hoger. En zo ging ik maar door, jarenlang, 365 dagen per jaar. Altijd paraat, altijd aan staan, nooit afschakelen. En dan ontstaan er problemen, zowel geestelijk als lichamelijk.

Dat houd je best een tijd vol, weet ik uit ervaring. Maar ooit kom je op een punt dat je iets moet veranderen en aanpakken. Dat gaat niet van de ene op de andere dag. Na verschillende dingen die op mijn pad kwamen, aangepakt te hebben, kwam ik in aanraking met het HIN: Hypnose Instituut Nederland. Mijn interesse was gewekt en ik besloot de opleiding te volgen.

Wat begon als Quick fix, veranderde mijn leven. Blokkades en angsten werden opgelost. Daardoor kon ik niet meer in mijn oude functie blijven werken. Ik nam ontslag en begon als hypnotherapeut om mensen te kunnen begeleiden naar een nieuw leven. Want hypnose is zo krachtig!

Mijn naam is Jeroen. Geboren in Anna Paulowna en op mijn 28ste verhuisd naar Eindhoven. Noord-Hollander in het Brabantse land. Naast mijn praktijk breng ik veel tijd door met mijn vriendin Ilona en haar zoon James. Verder kun je me vaak vinden in de Crossfit-box waar ik mijn conditie op peil houd en mijn grenzen verleg.

Ilona

Hi! Ik ben Ilona Asmussen en ik ben er om jou te begeleiden naar de krachtigste versie van jezelf. Zodat jij een leven kan leiden vol liefde, geluk, zelfvertrouwen en rust. Dat is waar het voor mij allemaal om draait. Het is namelijk uit eigen ervaring dat ik weet hoe angsten en paniek je leven kunnen overnemen. Uit eigen ervaring weet ik ook dat hypnotherapie écht werkt. Hypnose heeft voor mij de deur geopend naar het overwinnen van mijn verlatingsangst en paniekaanvallen die me jarenlang hebben tegengehouden. Eindelijk vond ik rust in mijn hoofd en lichaam. Wat een wereld ging er voor me open!

Dát wilde ik niet voor mezelf houden, maar delen met andere mensen. Tegelijkertijd merkte ik al een aantal jaar dat ik niet helemaal gelukkig werd van mijn pad in het bedrijfsleven. Ik heb bij toffe bedrijven gewerkt, met leuke collega’s, maar ik kon mijn ei niet helemaal kwijt in mijn kantoorbanen in de sales. Dus besloot ik in het diepe te springen en mijn eigen weg te kiezen als hypnotherapeut.

Geboren en getogen in Eindhoven, 43 lentes jong. Als echte Brabander geniet ik van het leven. Mijn spontaniteit en humor zijn kenmerkend voor mijn persoonlijkheid. Wanneer ik ergens voor ga, geef ik mezelf volledig en ben ik heel betrokken en gedreven. Ik blijf loyaal aan mijn omgeving, maar ook aan mezelf, wat betekent dat je altijd op eerlijke feedback van mij kunt rekenen.

Naast mijn werk als hypnotherapeut kun je me vaak vinden in de sportschool waar ik me vol overgave stort op Powerliften. Ik houd van lekker en plantaardig eten en kook graag voor mijn familie en vrienden. En mijn gezin natuurlijk, dat bestaat uit mijn vriend Jeroen en mijn puberzoon James: de 2 J’s. Ik ben een echte muziekliefhebber: variërend van Soul tot House. Op zijn tijd geniet ik van een festival of een concert. Het leven is leuk! Vooral zonder angsten en belemmeringen.