Over ons

Wie zijn wij?

Annet Gebbe

Ik ben Annet Gebbe, getrouwd en moeder van 2 pubers.
Al sinds mijn studie woon ik in Breda en ik vind het een heerlijke bourgondische stad!
Ik heb 15 jaar gewerkt in de Pedagogische opvang en Jeugdhulpverlening met kinderen en
hun ouders. De NLP Life Coach opleiding heb ik afgerond, de Hypnotherapie opleiding HIN, een opleiding voor het Hypnose Hechtingstraject en Kinderhypnose. Een mooie basis voor mijn live en online praktijk!

Het voelt alsof alles bij elkaar komt voor mij, mijn studie, mijn eigen ervaringen en zoektochten, mijn passie voor gedrag, werken met kinderen en hun ouders, waarin ook persoonlijke trajecten langs komen.
Wat vooral belangrijk voor me is, dat ieder persoon zijn eigen proces heeft en ik daar als therapeut op afstem. Maar ook dat de veranderingen die moeders maken, direct terug te zien zijn in de kinderen.

De veranderingen blijven me steeds bijzonder en blijven me verbazen, het werken met het onbewuste is nooit saai, creatief en leidt tot prachtige resultaten!

Verandering hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Ik houd van een nuchtere en eerlijke benadering met een vleug humor voor groot en klein.

Inmiddels heb ik mijn team zorgvuldig uitgebreid met leuke, lieve collega’s. We zijn allemaal goed opgeleid, zijn dol op hypnose en mooie veranderingen, we vullen elkaar aan en hebben ook ieder eigen specialisaties. En ik heb veel vertrouwen in deze mensen.

Het team

Wil je meer lezen over het team? Klik dan op de foto om een teamlid te leren kennen.

Marlies

Carine​

Renee

Emmeline

Ramona

Lisan

Marlies

Ik ben Marlies, moeder van een dochter van 6. Samen wonen wij in Geertruidenberg. Door mijn eigen ervaringen ben ik in aanraking gekomen met Hypnotherapie. Een langdurige en hardnekkige depressie, met medicijnen, angst en paniek, vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie als gevolg. Oftewel; het hele pakket en lange moeizame hulpverlening.

Ik las een stuk van een beginnend hypnotherapeut en herkende mezelf in dit verhaal en ik ging in behandeling. Ik loste deel voor deel alles op, zowel mijn gedrag als mijn lichamelijke klachten. Geen depressie meer, geen medicatie, geen vermoeidheid of pijn.. Ik was verbaasd, want heb op hele andere vlakken gevoel en ervaringen geheeld door de kracht van Hypnose! Daarmee verdwenen mijn klachten stuk voor stuk, het was niet altijd makkelijk, maar het meest waardevolle wat ik mezelf gegeven heb.

Als je die kracht ontdekt is een opleiding een logisch gevolg, daar leerde ik ook Annet kennen. Na de opleiding heb ik nog een aantal trainingen gevolgd en mij gespecialiseerd op het gebied van angsten en fobieën, gewichtsverlies en lichamelijke klachten.         

Ik doorzie snel wat jouw probleem echt is en weet feilloos met jou aan de oplossing te werken. 

Carine

Mijn naam is Carine, ik ben hypnotherapeut en vitaliteitscoach. Met mijn vriend en 2 dochters woon ik in Beek en Donk, ik werk live en online. Ik heb de overstap gemaakt uit het bedrijfsleven. Ik heb altijd een uitzonderlijke interesse gehad in gezondheid en de drijfveren van mensen. Ik besloot mijn hart te volgen hierin en inmiddels ben ik volwaardig coach en kan ik mijn passie uitvoeren.                                                                   

Wat voor mij belangrijk is dat ik met de persoon als geheel werk, gedachten, gedrag en bijbehorend gevoel wat onbewust in je leven is ontstaan. Het is altijd bijzonder om te zien waar mensen toe in staat zijn wanneer zij echt de verandering maken die zij voor ogen hebben.

Het werken met moeder en kind is een specialisatie van mij en doe ik met veel liefde en plezier. Maar ook zaken als burn-out klachten en angsten zijn mij bekend en kan ik combineren met vitaliteitscoaching.  Ik begeleid je met de combinatie van Hypnotherapie en Vitaliteitscoaching, zo kun jij jouw probleem makkelijk loslaten, kom je weer in jouw kracht en krijg je de regie terug over jouw leven.

Renee

Mijn naam is Renee en samen met mijn man en drie dochters woon ik in Goirle. Mijn eigen gevoeligheid is de aanleiding geweest tot mijn ontwikkeling. Hierdoor ben ik mijn gevoeligheid en intuïtie steeds meer als kracht gaan inzetten. Ik ontdekte al snel de liefde voor het werken met ouders en kinderen, ik heb ook jaren gewerkt in de jeugdhulpverlening in complexe gezinnen.                                                         

Mijn specialisatie is werken met (hoog) gevoelige ouders en kinderen, maar ook ADHD, autisme, hoogbegaafdheid of trauma.

De opleidingen binnen hypnose hebben mijn visie en werkwijze hierin aangepast en het is bijzonder om te zien hoe deze technieken in zeer korte tijd verandering maken. Het brengt patronen en mechanismen aan het licht die in gesprekken verborgen blijven. Als coach doorzie het hele plaatje en kom jij snel terug bij jouw eigen kern, kracht en kwaliteit. Het werken met hypnose past volledig bij mijn persoonlijkheid, creativiteit en interactie, want het is steeds weer vernieuwend.

Emmeline

Ik ben Emmeline, in de ban van hypnotherapie en gediplomeerd hypnotherapeut.
Woonachtig in Deurne (Noord-Brabant) met mijn man en 3 zoons werk ik vooral met kinderen en hun ouders die worstelen met angsten of ongewenst gedrag.
Ik help je door middel van hypnotherapie met zelfvertrouwen en rust te reageren op situaties die eerder heftige gevoelens opriepen.

Ik weet hoe moeilijk het is als je vertrouwen en houvast mist in je leven en in jezelf. En hoe pijnlijk het is om je kind(eren) vervolgens te zien worstelen met hún leven tot je je realiseert dat ze jóu(w problemen) doen.

Ouders geven hun overtuigingen en worsteling onbewust en onbedoeld door aan hun kind.
Ik ken de zoektocht die volgt naar hulp van school en therapeuten en hoe niets echt helpt. Ook ik zocht jaren naar hulp. Pas toen ik mijn eigen onbewuste overtuigingen ging aanpakken zag ik direct ook verandering bij mijn kinderen.

Ik werk graag met kinderen, maar vaak is dat al niet meer nodig als jij als ouder je onbewuste overtuigingen aanpakt. Afhankelijk van je vraag werk ik daarom in eerste instantie met jou, en indien nodig daarna met je kind.

Waarmee kan ik jou(w kind) helpen?

Ramona

Ik werk sinds 2005 in het speciaal onderwijs, eerst met de jongere kinderen (basisschoolleeftijd) en sinds 2008 in voortgezet speciaal onderwijs. Momenteel werk ik daar nog 3 dagen in de week. Dagelijks heb ik daar te maken met problematiek omtrent gedrag en ontwikkeling en voer ik veel coachgesprekken.

Vanwege de drive om meer te doen dan alleen het onderwijs, heb ik de opleiding tot kindercoach gevolgd en ben ik gestart met mijn eigen praktijk en ik ben aangesloten bij Vida Coaching. Na het volgen van de opleiding bij Next Generation Kids en ik voelde meteen: DIT IS HET! En dit is het ook zeker, ik kan er geen genoeg van krijgen! Het werken met de moeders (en kinderen) vind ik fantastisch!
Bij Vida Coaching zit ik dan ook helemaal op mijn plek.

Lisan

Ik ben Lisan en ik woon samen met mijn man en zoontje van bijna twee in Utrecht. Na jaren als therapeut in de kind- en jeugd psychiatrie te hebben gewerkt begon het te knagen. Het waren lange trajecten, we werkten vooral cognitief en ik ging steeds meer twijfelen over de vorm. Ik schoolde mij om tot hypnotherapeut en ruilde maandenlange therapiesessies in voor kortdurende effectieve sessies met kinderen doordat ik in een veel diepere laag ging werken.

Toen ik moeder werd en om mij heen steeds meer vrouwen moeder zag worden werd mijn missie duidelijk. Het versterken van moeders, de basis van een kind.

Je kind maakt je kracht zichtbaar, maar ook wat je nog te onderzoeken en verwerken hebt. Ik wil jou graag ondersteunen in dit steeds evoluerende proces. Jezelf transformeren tot bewust mens en ouder is het grootste geschenk wat jij jezelf en je kind kunt geven.