Helende verhalen met Sam

 

Bestel nu het boek: Sam gaat slapen!

Sam en de Vlinder & Sam en het Krachtdier volgen nog later

Boek Sam
Boek Sam Open

Boek: Sam gaat slapen

Ieder verhaal bevat mooie boodschappen, suggesties tot verandering, hypnotische woorden en taalgebruik. Er komen verschillende verhalen en boeken met de volgende onderwerpen: slapen, omgaan met boosheid, vertrouwen in jezelf!

Dit verhaal van Sam helpt jouw kindje:

♥ beter te laten gaan slapen.

♥ om langer door te laten slapen.

♥ beter en dieper te ontspannen.

Dit verhaal gebruiken we al lange tijd in de praktijk met mooie resultaten. Herhaling werkt altijd goed, op welke manier dan ook.

Helende verhalen worden binnen hypnotherapie ingezet om kinderen te helpen en ondersteunen een positieve verandering te maken, zich sterker te voelen, een meer ontspannen verbinding met zichzelf te maken. 

Kies zelf hoe jouw kindje
de verhalen hoort

Je kan de verhalen voorlezen, laten luisteren of het gesproken verhaal afspelen terwijl jouw kindje slaapt! Maak je geen zorgen als er woorden in voorkomen die jouw kindje niet ‘kent’. Het onbewuste weet precies deze informatie op te nemen.

Samen lezen is natuurlijk heel fijn. 

Het lezen heeft vele functies. Jonge kinderen leren zich reguleren door hoe de ouder zich voelt, als jij ontspant, ontspant jouw kindje met je mee.

Er zijn ook twee ingesproken versies, een mama en een papa versie. De QR code hiervoor is te scannen in het boekje. Zodat je kindje ook zelf tot rust kan komen met het verhaal. Maar samen luisteren kan natuurlijk ook!

Luisteren Op Telefoon

“Sinds ik dit verhaal lees, legt mijn zoontje lekker zijn hoofd bij me neer, dat deed hij eerst nooit. Hij gaat sneller slapen nu en ik kan echt genieten van het voorlees moment!” 

Combinatie Plaatjes

Het boek in combinatie met een traject

Het niet zelfstandig in slaap komen, niet doorslapen, niet alleen kunnen slapen, ouders die spanning ervaren door het slaappatroon en hierin vastzitten.

Het zijn allemaal thema’s waar we regelmatig in de praktijk mee werken. We werken in eerste instantie met moeder, soms ook met vader en ondersteunen de verandering bij het kindje.

Merk jij spanning op op het onderwerp van het boek, dan is dat wellicht een teken om eens contact met ons op te nemen. 

 

“Mijn kleintje heeft geen idee, maar hij maakt altijd de zinnen af die in het verhaaltje zitten. Ik hoorde hem laatst zelf de zinnen herhalen in zijn bed, alsof hij voelt dat het goed is. Na dat gebabbel valt hij in slaap”