Online Groepssessies

VERBINDING – KEUZES – VERTROUWEN – BALANS – ZELFVERTROUWEN – ONTSPANNING

Wil jij:

  • Meer verbinding met jezelf?
  • Makkelijker eigen keuzes maken?
  • Meer vertrouwen en zelfvertrouwen ervaren?
  • Meer balans en ontspanning?

 

Dan zijn onze groepssessies wat voor jou!

In een groepssessie kunnen we geen individuele problemen oplossen maar wel heel goed werken met het onbewuste.. 

We kunnen namelijk positieve verandering maken, voor jou als persoon, moeder en vrouw. Deze verandering leidt tot meer ontspanning, ruimte en zelfvertrouwen!

Online Groepssessies

De online groepssessies laten jou kennismaken met de kracht van hypnose. In het pakket van de 3 online groepssessies zit een logische opbouw, veranderingen stapelen zich op, je krijgt meer kennis van het onbewuste en leert meer over hypnose. Ook de hypnose ervaring bouwt op, tot een maximaal effect van de drie sessies!

 

Met elke sessie komt ook een MP3, zodat je deze thuis kan gebruiken, in sessie 2 ook een extra opdracht om een positieve mindset te creëren. Kortom een goede basis om de veranderingen aan te gaan!

In verbinding met jezelf​

Op 24 maart van half 10 tot 11 uur gaan we in verbinding met jezelf. We bieden je een aantal hypnose sessies en we gaan steviger in je schoenen zetten.

Positieve mindset creëren​

Op 21 april van half 10 tot 11 uur gaan we voor die positieve Mindset. We pakken hem op en verankeren hem in jouw systeem.

In je kracht komen​

Op 12 mei van half 10 tot 11 uur gaan we focussen op je eigen kracht. Je bent inmiddels in verbinding met jezelf en je hebt de positieve Mindset om ervoor te gaan. Dit brengt je verder om je kracht te ontdekken!

Ben jij erbij?

De sessies zijn online in je eigen vertrouwde omgeving thuis. Van half 10 tot 11 uur in de ochtend. Je krijgt dus 1,5 uur een krachtige verander sessie voor slechts €95,-. Weet dat wanneer jij je voor alle drie de groepssessies aanmeldt, je een pakket voordeel krijgt. 

Meld je nu aan via onderstaande knop en dan zien wij jou graag online!