Kind & Jeugd

Hypnotherapie en NLP

Hulp voor jouw kind, waarom wachten?

Waarom zou je wachten met oplossen terwijl je voelt en weet dat jouw kind ergens last van heeft?

Kinderen staan van nature erg open en kunnen veranderingen snel oppikken. Ze staan in contact met zichzelf, hun gevoel en energie. Hun hersenen staan open voor alle informatie en daarom maken zij snel verandering door deze aanpak.
Het zijn veilige en snelle manieren van werken voor kinderen, waarbij ze ook zelf veel controle houden. Het zijn vaak actieve technieken en kinderen hoeven niet altijd met hun ogen dicht te zitten.

De kinderen en jongeren krijgen meer tools waarmee ze zelf hun gedrag of gevoel kunnen beïnvloeden. Er wordt gewerkt aan verandering en oplossen van het probleem, maar ook aan meer bewustzijn, inzicht en eigenaarschap. Hierdoor vergroot ook altijd het zelfvertrouwen in het algemeen, hun kracht en vrijheid.

Het werken in de praktijk doe ik met kinderen vanaf 4/5 jaar.

Houdt er rekening mee dat een afspraak met een ouder onderdeel kan zijn van de behandeling.

Jongeren en Hypnotherapie

Het werken met jongeren is ook onderdeel van mijn praktijk.
Wanneer jongeren vastlopen of school, angsten of paniek ervaren, depressieve gevoelens ervaren is het verstandig hier op tijd bij te zijn. Wat erg fijn is dat er bij Hypnotherapie niet altijd veel gepraat hoeft te worden, het is soms al moeilijk genoeg alles onder woorden te brengen.

Jongeren willen wel verandering, maar weten nog niet precies hoe. Hypnotherapie is ervaringsgericht, je voelt en voelt ook verandering ontstaan. Het geeft vaak weer de eigenaarschap terug die jongeren gaandeweg wat kwijt zijn geraakt.
In de praktijk zie ik ook dat jongeren graag een verandering willen maken en dit ook snel kunnen doen.
Ze gaan ervaren dat zij zelf invloed kunnen uitoefenen op hun gevoel en gedrag, ze leren tools die zij de rest van hun leven kunnen gaan gebruiken.

Benieuwd of ik voor jouw kind iets kan betekenen, neem contact op en stel je vraag!