Gratis webinar

Ontdek de kracht van Hypnose!

Je bent bij het juiste adres!

Als jij geïnteresseerd bent in het ontdekken van wat hypnotherapie voor jou kan betekenen en hoe het jou en je kind kan helpen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Onze aanpak in het werken met Moeder & Kind begint met de moeder, omdat we geloven dat wanneer moeder en kind samenwerken, ze sneller de gewenste verandering kunnen bereiken. Door eerst met de moeder te werken, zorgen we ervoor dat zowel moeder als kind zichzelf kunnen ontwikkelen en de veranderingen kunnen ervaren die ze voor ogen hebben.

Na onze sessies voel je je weer helemaal in je kracht, is het oude patroon doorbroken en ervaar je een gevoel van kracht en vrijheid. En het mooie is dat de kinderen vanzelf mee veranderen.

Ikzelf en mijn collega’s hebben persoonlijk de kracht van deze methoden ervaren en telkens weer positieve resultaten gezien. We zijn enthousiast over de luchtige en positieve benadering die we hanteren.

Met een vleugje humor, want het leven is al serieus genoeg!

Bij ons werk staat jou als geheel centraal. We richten ons op jou als mens, met aandacht voor je gevoelens, gedachten en gedrag.

Samen met jou werken we aan datgene wat je wilt veranderen, altijd vanuit positieve intenties en de kwaliteiten die in jou aanwezig zijn.

Schrijf je dus nu in voor deze online informatieavond en ontdek hoe hypnotherapie jou en jouw kind(eren) kunnen helpen.

Wees voorbereid op een avond vol waardevolle inzichten en praktische kennis die je direct kunt toepassen.

Ik kijk er naar uit om je daar te verwelkomen en samen te verkennen hoe we jou kunnen ondersteunen op je reis naar positieve verandering!

Schrijf je hier in

Dinsdag 27 juni om 20 uur online via Zoom

Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met de gegevens.